Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Предаде се! Маестрото се взе с тв водеща на плажа на Брендо

0

Скромната на вид новинарка от Би Ти Ви Виктория Готева се оказа скрита лимонка. Тя се обвърза официално с един от най-влиятелните мъже в страната ни, а именно – Евгени Димитров-Маестрото, който е дясната ръка на Слави Трифонов. Двамата са вдигнали тайна сватба в Лозенец, на плаж „Оазис”, който е собственост на емблематичния подземен бос Евелин Банев-Брендо.

Двамата влюбени са си казали „Да!” на 18 юни, научи „Уикенд” от очевидци. Изнесената церемония за сключването на брака е била на плажа пред около 50 гости. След това тържеството се е преместило в ресторанта на Белослава в курортното селище Лозенец, което е на метри от брега. „Хранехме се в ресторанта, когато ни помолиха да приключваме, защото чакали сватбари. След това видяхме сватбената арка на пясъка. Оказа се, че младоженците са Евгени Димитров-Маестрото и Виктория Готева”, разказаха пред „Уикенд” случайни свидетели но романтичното тържество. На сватбата е присъствал целия „Ку-ку бенд”, но не и Слави Трифонов, научи още наш репортер. Дългия обаче е проводил специален дар за младоженците. По най-груби сметки, сватбата е излязла поне 50 000 лева на Маестрото.

От Би Ти Ви съобщиха щастливата новина едва миналата сряда. Тя е огромна изненада, тъй като Маестрото е известен като един от най-големите свалячи в страната ни, който обаче упорито избягва брака. Имал е връзки с десетки млади дами и три деца от три различни жени. Преди Вики обаче се е решил на сватба само веднъж. Избраницата му е майката на първия му син – джаз музикантката Михаела, известна с псевдонима Мишел Дийн. Бракът им просъществува много кратко и се разпадна още през 90-те. Никой никога не е очаквал от Евгени да се ожени повторно.

Разликата във възрастта на двамата влюбени е над 26 години. Той през януари чукна 54, а тя скоро трябва да духне 28 свещички. Искрата помежду им е пламнала преди 3 години по време на уроци по пиано, които Маестрото давал на младата Вики. Как се е стигнало дотам, че да й преподава, не е ясно, защото дясната ръка на Слави едва ли дава уроци на всички, които искат да се обучават при него. За младата новинарка обаче явно е направил изключение и от урок на урок се е стигнало до сватбата в Лозенец.

Огромната възрастова разлика между Евгени и неговата нова булка е напълно в стила на музиканта, която от няколко години е и директор на телевизията на Слави 7/8ТВ. Единствената жена, която е била приблизителна на неговите години, когато е бил с нея, е първата му съпруга Мишел. Двамата се разделят малко след раждането на сина им Венелин. Момчето вече е на 28 години – по-голям от новата си мащеха.

Разводът на баща му и майка му идва, след като Маестрото се увлича по 18-годишната ученичка Радослава. Връзката му с нея се разпада по-бързо и от брака с Мишел. Следват многобройни креватни забежки, докато се стига до връзка с рекламистката Ела Наумова, която все още е студентка, когато грабва вниманието на Евгени. През 2004-а тя му ражда близнаците Кристиян и Александър. Сашко обаче напуска този свят, когато е само на година и половина. Детето е с тежки увреждания и издъхва на операционната маса. До днес това е най-голямата трагедия в живота на Димитров. „Два години живях в ада”, признава той след време, провокиран от борбата на майките на деца с увреждания, чиито протести в „Шоуто на Слави” упорито подкрепят.

Смъртта на детето слага край на връзката на музиканта с Ела. След нея в живота му влиза балерината от „Магаданс” Нели Желева. Тя е майка на най-малкия му син. Но и тази любов е кратка. Говори се, че след нея в леглото на Димитров се е настанила художничка, а колко други са минали през него, докато дойде ред на новинарката Виктория, не е ясно. Но щом се е стигнало до брак с Готева, нещата вероятно са сериозни. Ще видим докога.

В светските среди се коментира, че Маестрото в личните си отношения е същият като Благой Димитров-Джизъса, само дето не бие на очи толкова много.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече