Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Златна мина! Кобилкина смуче 300 бона годишно от отчаяни жени!

0

Отчаянието е златна мина за Наталия Кобилкина. Сексоложката и терапевтка изкарва близо 300 000 лева годишно от семинари и курсове за самотни дами, посветени на личното усъвършенстване или по нейно му, как да си намерят богат „муж”, установи проверка на „Уикенд”

Кобилкина е регистрирала цели седем фирми. Така прясно разведената терапевтка генерира космически печалби, а само от едната фирма оборотът е 227 бона за миналата година. Явно самотните дами и златотърсачките са се увеличили за година, тъй като за предходните 12 месеца рускинята е отчела приход от „едва” 78 хилядарки.

Друга фирма пък няма никакъв оборот, но е генерирала печалба от 40 хиляди лева, а трета е отбелязала приход от 88 бона. Нищо чудно, след като курсове на сексоложката, която организира семинари за усъвършенстване, личностно развитие и „борба с разочарованието” вече удрят 10 000 лева на сеанс. В сумата са включени семинар на луксозно място с обяд и безценните й съвети срещу половината от парите, а за останалата сума Кобилкина се наема да подкрепя виртуално платежоспособните клиентки с разбити сърца и ниско самочувствие онлайн през цялата година.

Последният хит на Кобилкина е семинар от няколко части в Марбея, Испания, който започна на 14 юни и ще струва на „ол дъ сингъл лейдис” само 1620 евро. Семинарите изначално са евтини – около 800 лева, за нивото на „женщината”, но хотелите, в които тя настанява питомките си са от хиляда евро нагоре, описва самата рускиня откъде идва надуването на цените.

Неотдавна Наталия се разведе с мъжа си – гърка Такис Дретакис, като уточни, че няма замесено трето лице. Просто в един момент отношенията им се изчерпали. Според източник на „Уикенд” обаче истината е малко по-различна – на Такис му писнало от капризите на рускинята и в един прекрасен ден просто я уведомил, че я напуска.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече