Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Лъжат, а вие вярвайте! Ето как осребряват фалшивата си любов Евгени и Валерия

0

Евгени Генчев не бил разделен с победителката в „Ергенът“ Валерия, както съобщи преди дни самата тя. Никой обаче все още не е повярвал в тяхната любов – и с пълно право. А междувременно, двойката лансира театърът си за успешен и хитро трупа слава и пари.

Защитничката на животните се появи в Летния театър във Варна, където Генчев изнесе втория си самостоятелен концерт. Както и в родния му Пловдив, тя се снима с почитатели и бе придружена от друга от момите-Джия.  Брюнетката дори стискаше букет от рози, а на сцената Генчев бе отново с Виктория Георгиева. 

Усърдните спекулации, че Валерия и пианистът ту се събират, ту се разделят, очевидно са само реклама за концерта, пък и за предаването, което набира участнички в третия сезон. Предстои то да се снима през есента, а дотогава, пък и няколко месеца след това Евгени и Валерия ще го играят влюбени, защото това изисква договора.

Към момента те добре се възползват от славата, което шоуто им донесе, за да рекламират каузите си, пише „Хотнюз“.

Генчев вече може да се похвали с турне, като за изявите му имаше билети и по 140 лева. Валерия пък снима ударно и печели все повече последователи, готови да защитават животните.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече