Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Вечната годеница! Галена агресира в нов клип

0

Звездата пусна две песни за сватба, но в живота е вечната годеница

В брутален бой се хвърля Галена в новия си клип „Горчиво”. Мама Ураган налага младоженец – бивш любовник, на сватбата му, след като преди това се е саморазправила с двама охранители и булката – в ролята пак е тя, пише Уикенд. Дни по-рано певицата от Смядово представи „Ергенът” – колаборация с Емрах Стораро и оркестър „Чар”. И в това парче се пее за сватба. Галена влиза в ролята на бъдещата булка на малкия син на Човека Глас, но в реалния живот е вечната годеница. Тя каза „да” на бизнесмена Галин Атанасов още през 2013 г. и оттогава нито дума за сватба.

„Ако някой от тук присъстващите знае причина двамата млади да не сключат брачен съюз — да говори сега или да замълчи завинаги! И кой каза ГОР-ЧИ-ВО! Май няма да е удачно да пея тази песен по сватби, но се надявам предстоящото лято всичко живо да я пее с мен. Благодаря на целия екип за сватбената организация! Благодаря, че никога не ме предавате!”, представи Галена новото си парче в неделя.

Почитателите й определено се изненадоха не само от темата на песента, а и от агресията, която демонстрира Галена в клипа към нея. Тя и преди е влизала в ролята на нахакана мадама, но за първи път раздава крошета, шамари и ритници. В клипа разочарованата и наранена бивша се появява на сватбата на голямата си любов и започва да вилнее – съсипва тортата, като отхапва главата на фигурката на младоженеца, а тази на булката набучва в сладкиша с главата надолу. Следват разрушение на украса, лисване на шампанско в лицето на булката, т.е. Галена лисва напитката в лицето на Галена, счупване на бутилка в главата на охранител, при което той пада върху маса, и мятане на друг с цигански шамар върху сватбената торта. Кулминацията е бой между булката и излъганата жена, а после безразборни ритници по младоженеца. Първо от втората, а после и от двете, докато той лежи в безпомощно състояние. Накрая се оказва, че целият екшън е бил фантазия.

В клипа „Ергенът”, който е сниман в дома на Емрах, Галена е доста по-хрисима и влиза в ролята на жената, съзряла в малкия Стораро – идеалният кандидат за съпруг: „Ти си ерген като за мен, ем си красив, ем джентълмен”. Клипът сигурно е излязъл доста евтино, защото една от локациите е домът на Емрах, а Галена припява от синьото му БМВ. Това е същата кола, с която малкият Стораро не е спрял да се фука, откакто преди време баща му го зарадва с нея. В социалните мрежи Емрах често показва колата. Даже в клиповете демонстрира как развива скорост с нея в състезания, което на фона на зачестилите автомобилни катастрофи не се нрави на някои от последователите му.

Във видеото към кръшното парче „Ергенът” участва и Тони Стораро, който играе себе си – бащата на Емрах, който не иска да се жени. Човека глас се появява в началото на клипа. Влетява в дома на Емрах, който стои с няколко мацки и го хока, че всяка вечер бил с различни, все купони и проблеми със съседите. „Ти няма ли да се жениш вече, бе, ъ?”. „Абе, татко, как да се оженя? Ти не виждаш ли какво става тука?”, отвръща Емрах, поглеждайки към двете девойки, които е прегърнал.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече