Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Незаменим! Чудят се как да запазят Сашо Кадиев в „Преди обед“

0

Феновете на Александър Кадиев останаха крайно разочаровани от петимата кандидати, които бяха пробвани за негови наследници в „Преди обед” от есента. Те настояват синът на Катето Евро да бъде задържан на работа в Би Ти Ви и да продължава да води предаването заедно с Деси Стоянова. „Не е същото без Сашо!”, категорични са хората.

Все още има минимална надежда Сашо Кадиев да остане на работа в „Преди обед”, макар че обяви, че ще напуска, твърдят източници на „Уикенд”. Актьорът имал големи планове за нови представления и филми, след като си тръгне от телевизията, но в същото време се притеснявал да остави сигурната си заплата там, а и изпитвал носталгия по шоуто и екипа. Това го карало да се замисля все повече за оставане на работа, вместо за напускане, твърдят запознати. В същото време шефът на продукцията Георги Тошев се чудел какво да измисли, само и само да задържи звездата на работа. Нямало как да му вдигне много заплатата, защото разполагал с ограничен бюджет, но му предлагал да води рубрики, като влиза в ефир два-три пъти седмично, както например Радина Червенова. Така хем няма да слиза от екран, хем ще разполага със свободно време за други проекти. Тошев се чудел каква рубрика да му измисли, само и само да го задържи.

Какво налага това усилие? Оказва се, че зрителите си харесват Сашо. Актьорът през годините беше много критикуван като несериозен, разглезен и дори „лигав”. Когато „Уикенд” съобщи, че се кани да напуска, много фенове на „Преди обед” обявиха, че това е най-доброто, което може да направи за предаването. Когато обаче слезе от ефир за 5 дни, за да пътува до Испания с годеницата си Ивелина преди две седмици, на негово място бяха изпробвани петима кандидати за водещи – актьорите Иво Аръков, Кирил Недков, Петър Дочев, Антоан Петров и журналистът Антон Биров. Хората масово започнаха да се оплакват, че шоуто не им харесва без Сашо. Те забелязаха, че Деси е сухарка, а колегата й години наред е прикривал това, благодарение на чувството си за хумор. Иво Аръков събра най-жесток хейт – никой не го иска за водещ. Кирил Недков, когото зрителите на сериала „Мен не ме мислете” познават като бармана, който се ожени за героинята на Дария Симеонова, пък беше единственият, за когото бяха изказани позитивни оценки. Останалите трима оставиха зрителите безразлични, а когато Сашо се върна, всички забелязаха позитивната разлика не само в предаването, но и във водещата Деси, която изглеждаше по-усмихната и спокойна. Явно с годините двамата с актьора са се нагодили един към друг и се чувстват добре заедно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече