Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Кобилкина се точи на дълго „междумъжие“

0

Развод в розово – това според Наталия Кобилкина представлява нейната раздяла с вече бившия й съпруг Такис Дретакис. Двамата с гръка продължавали да се срещат, дори от време на време излизали заедно на вечеря, а синът им Филип бил щастлив. На сексоложката вече не й трябвал мъж. Тя се чувствала най-добре в собствената си компания.

„И двамата с Такис не сме били сами. Аз от 20-годишна съм във връзки, той – също. Излязох от дома на родителите си и се омъжих, после се разведох и след 2 месеца пак се омъжих. С Такис искахме да поживеем сами. Няма да се изненадам, ако след години пак се съберем, но в момента имам нужда да съм сама. Не искам сериозна връзка, а връзка със себе си“, отсече Кобилкина.

Тя обясни, че с мъжа й са били „две алфи”, което означавало, че са двама лидери. Нямало как такива хора да останат заедно за дълго. Обмисляла идеята за развода от миналото лято, макар че в социалнитемрежи могат да се видят щастливи снимки с Такис, които е пускала чак до края на февруари тази година – практически до момента, в който най-вероятно са се разделили официално. Когато предложила развод на половинката си, той казал: „Благодаря ти!”. Оказало се, че също като нея имал нужда отново да е ерген.

Кобилкина описа развода си като истинска идилия. Тя твърди, че когато са казали на 4-годишния си син Филип, че вече няма да са семейство, той попитал: „Ще ме обичате ли?”. Щом разбрал, че родителите му ще продължават да го обичат, вече нямал никакви проблеми с раздялата. „Най-добрият момент за развод е, когато детето е на възрастта на Филип”, твърди рускинята, която е психолог по образование. Като по-млада тя смятала, че жената не е реализирана, ако е сама и не е създала семейство. Вероятно заради това е бързала да се омъжи – първо за българина Делчо, който я е довел в нашата страна, а после – и за гръка Такис. „Толкова много се обичахме с него, че се разтворихме един в друг и изгубихме себе си”, твърди Наталия.

Макар че години наред описваше брака си като идеален, днес тя признава, че е направила много компромиси заради вече бившия си мъж. На първо място било решението да заживее в Гърция заедно с него. „Това е страна, чийто език не говоря и чиито традиции не разбирам” – по този начин рускинята обобщи чувството да обитава южната ни съседка. За Такис пък било компромис да се премести в Лондон, където тя отдавна мечтаела да се засели. Сега той щял да си живее в родната страна, а вече бившата му съпруга – да остане в английската столица, като често ще пътува и до България, защото бизнесът й тук продължава да процъфтява.

Наталия отдавна вече не гледала на развода като на провал, а като на нова възможност. Тази възможност обаче за нея не била свързана с нови мъже в живота й, а с шанса да живее само за себе си по начин, по който на нея самата й харесва. „Не съм жена за един мъж”, убедена е сексоложката. Според нея вечната любов е възможна само ако единият от двамата във връзката е склонен да е в подчинено положение спрямо другия. В нейната връзка с Такис подобна конфигурация нямало как да се получи, защото и двамата искали да са лидери.

Говори се, че откакто се знае, че е разведена, рускинята била засипана с покани за срещи и даже за брак. Същото стана и при предишния й развод. За разлика от тогава обаче, сега тя не бързала да влиза в нови отношения с представители на противоположния пол. Най-добре й било да е сама.

Двамата с Такис вдигнаха сватба през юни 2017-а на гръцкия остров Скиатос, а синът им се роди през февруари 2019-а. Годежът им беше на рождения ден на Наталия през ноември 2016 г. Гръкът падна на колене пред нея по време на почивка на Малдивите. Година по-рано рускинята се раздели с първия си съпруг – Делчо, а само двама месеца след като обяви, че е сама, се запозна с Такис. По време на втория си брак Наталия не криеше, че се е чувствала чудесно, когато е била необвързана. Не успяла обаче да се наслади докрай на това чувство, тъй като твърде бързо влязла в нови отношения. Тя нарича периода между две връзки „междумъжие”. Това за нея бил най-хубавият период за една жена и този път искала той да продължи възможно най-дълго, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече