Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Има ли връзка Джизъса с дъщерята на Ванко 1

0

Преди дни гръмна новината за връзка между Благой Георгиев и щерката на Ванко 1 – Ивана Главчева. Мацката наистина е готина и атрактивна, точно по вкуса на Джизъса, който обаче от седмици има взимане-даване с Мария Обрейкова от „Сървайвър”, пише Уикенд.

Благой си прави новите зъби в клиниката на Ванко 1, разбира се безплатно, срещу реклама. Уж в града под тепетата били засекли Джизъса да излиза от хотел с младата Ивана. След като новината превзе медиите, по нея се изказа лично рапърът Ванко 1, който заяви, че щерка му няма нищо общо с бившия футболист и двамата се познават само от клиниката, в която му правят зъбите от цирконий. Таткото на хубавицата е категоричен и че отношения, различни от приятелските, между тях няма и да има.
„Уважавам Благой, той е важен клиент на клиниката ни. Но ако доближи дъщеря ми с други помисли, извън приятелските, лично ще му избия зъбите, които ние му направихме”, заяви съвсем сериозно Ванко 1. „Ще избия зъбите и на този, който пуска тези слухове” – заяви рапърът, който търси източника на тези лъжи.
И това е напълно очаквано и разбираемо, предвид факта, че Ванко 1 обожава чедото си и е наясно колко щерки е разплакал в живота си бившият футболист. Надали той ще позволи Благо да прави подобни волности с Ивана… 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече