Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Голямо докарване! Антония Батинкова се направи на интересна по темата за развода си

0

Информацията, че Антония Петрова-Батинкова и мъжът й Ивайло са пред раздяла, се върти в публичното пространство от дни наред, а причината за тези слухове е напълно обяснима. Свикналата с прекомерно внимание от публиката Антония, изведнъж спря да качва лични снимки в профила си, както правеше редовно до този момент. Тя не публикува и кадър от рождения си ден, който бе на 13 май. Явно се прави на интересна, за да се шуми около нея, заподозряха я потребители.

От сайта Блиц потърсили обяснение за съмнителното поведение на миската и ето какъв е нейният отговор:

„За първи път журналист ми се обажда лично, за да ме попита дали нещо е вярно, вместо да пише разказ по без картинка, защото в случая и такава няма. Благодаря много, това доказва, че има и качествена журналистика. С Ивайло бяхме в чужбина заедно с цялото семейство, за да отпразнуваме рождения ми ден. Тъкмо се прибираме. Чувстваме се прекрасно заедно – и в личен, и в професионален план нещата ни вървят повече от чудесно.

Ние работим заедно, по 24 часа сме заедно, така че дори и физически това, което се пише, не е възможно. Освен това Ивайло е човекът, на когото вярвам от цялото си сърце, така че подобни писания са, меко казано, нелепи.

Просто реших да огранича качването на лични снимки в социалните мрежи заради голямата завист и злоба, които се изсипват върху мен и моето семейство. Явно щастието ни дразни много хора, което доказва, че съм взела правилно решение да не го показвам, тъй като е трън в очите им дори сега“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече