Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Отврат! Появи се скандален чат на Айлин Бобева от „Ергенът“

0

Отвратителен чат на Айлин Бобева от „Ергенът“ изтече в мрежата и предизвика вълна от негативни коментари по неин адрес от зрители, пише Блиц.

Съдържанието на написаното от риалити героинята е меко казано скандално, а думите, с които каратистката си борави, предизвикаха небивал гняв сред потребителите.

В чата, взет от профила Бобева, която в шоуто иначе много се умилква около Евгени, се вижда как тя говори с подробности за преживяванията си с двама мъже, на които подробно описва не характерите, не умовете, а… членовете.

Скрийншот от въпросното й изказване лъсна в една от групите на предаването и накара мнозина да се отвратят. Защото Бобева ясно показва, че още тогава не е била никак невинна, а макар и малка, е доста обиграна. Тя сравнява мъжкото достойнство на единия мъж с „муцуна на мравояд“, а за това на другия признава, че е „най-големият, който е виждала“. 

Оказва се, че дори вторият бил колега на майка й, а тя още от малка му точела лиги и „потривала лапки“, но трябвало да почака, докато стане на 19, за да я „оправи“ онзи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече