Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Тафкова проговори за войната между миските! Войкова отново я захапа (Всичко за скандала)

0

„Гарантирам ви едно – война между миските няма! С всички съм си близка и се разбирам прекрасно“, категорична е Мис България Венцислава Тафкова. Тя твърди, че не се припознава в думите на Марина Войкова и не смята, че са насочени към нея.

„Как може продуцентите на музикални компании да събират само жени с друга професия, които нямат глас, нямат дори сценично поведение, има само програма, за да им създадат глас, който „пее“, изригна Мис България 2015 в социалната мрежа преди няколко дни. Според светските медии Войкова визира именно Тафкова, която от модел реши да навлезе ударно в поп фолк бранша.

По думите на Тафкова медиите излишно драматизират, но дори и да се спряга нейното име, тя не е тънкообидна.  

„Дано повече жени бъдат смели като мен и не се затварят само в рамката на модния подиум. Обичам професията си на модел, но имам самочувствието да се развивам успешно и като певица. И нямам търпение да преоткривам още свои заложби“, измъкна се Тафкова, връщайки камъните в градината на Войкова, която се е съсредоточила изцяло върху моделството.

Престрелката между двете обаче не спира дотук. Малко след поста на Тафкова, Войкова „тактично“ й отвърна в социалната мрежа: „Манипулация е, когато те обвиняват за начина, по който реагираш на тяхното токсично поведение, но никога не обсъждат тяхното неуважение, което те е предизвикало“.

По всичко личи, че студената война между миските тепърва ще се разгорещява.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече