Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Подви опашка! Стефан Илчев се върна в оплютата от него България

0

Стефан Илчев призна, че окончателно се връща в България. Певецът, който беше обиден на родината си, защото е недооценен, реши да каже, че си е дошъл заради голямата си любов – музиката.

„Предстоят моите първи самостоятелни концерти в България. Това е нещо изключително важно за мен. Една огромна крачка, която отдавна мисля, че трябваше да направя” – обяви той в телевизионен ефир. Само преди година имитаторът на Лили Иванова плюеше родината си и българите, които не оценявали огромния му талант, на медиите беше обиден, че го пишат „млад певец”, а той е прехвърлил 40 години.

„Не искам да пробивам на място, на което не съм желан. Правил съм достатъчно опити извън родината. Искам да правя музиката си и тя да достига до голяма публика, без да си плащам за това, както се случва в момента. Не искам да съм просто поредния артист в България, който става и си заминава. Но чашата отдавна е преляла…” – заяви преди година Илчев, който явно има къса памет и се прави, че не е изричал тези думи, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече