Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Шок! Боряна преспала с Евгени Генчев

0

Пианистът Евгени Генчев е прекарал през леглото си хубавицата Боряна Лекова от Перник, издават от кухнята на шоуто „Ергенът”. Това се случило още по време на снимките на предаването. Разбира се, камерите не са заснели подробности от интимните им преживявания, до дългокраката брюнетка се похвалила, че с музиканта са стигнали докрай, пише „Уикенд“.

Евгени имал право да покани част от претендентките във вилата си и се спрял на Боряна. Че e привлечен от нея, пролича и в един от последнтие епизоди, когато се натискаха в градината на имението. Загорелият пианист така награби перничанката, че сигурно щеше да свърши още на пейката, ако не бяха камерите. За по-сериозни чувства обаче не можело да става дума. Привличането им било само на физическо ниво, издават запознати.

„Харизматичен, интелигентен, емоционален” – с тези думи Боряна обрисува виртуозния музикант. Тя допълва, че се е чувствала страхотно по време на участието си в шоуто. Евгени успял да я предразположи, защото имал специално отношение към нея. „Това е най-голямото приключение в живота ми – емоция, която ми е трудно да опиша с думи. Всичко стана на шега – исках да предизвикам себе си, да изляза от зоната си на комфорт. Имах нужда да изживея нещо различно и разтъсрващо. Почти през цялото време имах страшно притеснение от камерите, в началото бе най-осезаемо”, коментира Лекова в социалната мрежа.

Боряна потвърди, че участничките нямали достатъчно време за сън, защото снимали до късно през нощта. „Вечерните коктейли продължаваха между 3 и 5 часа. Трудно е да кажа, защото нямахме представа за времето. Нямахме достъп и до телефоните си. Да се откъснеш изцяло от външния свят, без да имаш представа за него – уникално! Бих го повторила!”, разказва 29-годишната мома.

Хубавицата е от Перник и се занимава с продажба на автомобили. Определя се като „изключително усмихната, лъчезарна, образована и стилна млада дама”, но признава, че не е напълно удовлетворена от постигнатото до момента –  както в личен, така и в професионален план. Имала е няколко неуспешни връзки в миналото, ала горчивият опит в любовта не е убил надеждата ѝ, че някой ден все пак ще срещне правилния мъж. Едва ли обаче това е Евгени. Пианистът от Пловдив бил доста палав и се е целувал с почти всички участнички в предаването, а с Боряна стигнал и до леглото.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече