Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ралица Паскалева се оказа богаташка щерка

0

Актрисата имаше връзка с колегата си Башар Рахал, но сега е щастлива с волейболиста Теодор Салпаров

Звездата на актрисата Ралица Паскалева изгря в сериалите „Столичани в повече” и „Откраднат живот”, зрителите я познават още като водеща на предаването „Игри на волята”, а сега я гледаме и в шоуто „Като две капки вода”, където отново си партнира с колегата си Димо Алексиев. Освен професионалния, личния живот на чаровната брюнетка също върви отлично. Тя е обвързана с волейболиста Теодор Салпаров. Двамата имат син на почти 5 години.

Ралица роди наследника си Максим през 2018 г. Любопитен факт е, че кръщенето на детето бе организирано в Йерусалим. Екранната д-р Стилянова от „Открaднaт живот” останала много впечатлена от пътуването си дотам, пише Уикенд.

„Посещавайки това място за първи път, вече знаех, че ще се връщам отново и отново. Не може да бъде описано с думи, трябва да се усети и изживее! Когато решихме, че е време да кръстим Максим, нямаше съмнение, че това ще се случи в Йерусалим. Пропътувахме всички тези километри с цялото ни семейство и шепа приятели, за да сме близо до Бог, да му се поклоним, да походим по земята, по която той е ходил, и да въведем Максим в християнската религия на най-святото място за всеки християнин”, разказвала е актрисата за вълнуващите си преживявания.

Паскалева и волейболистът Теодор Салпаров са заедно от лятото на 2017 г. Срещнали се покрай общи познати и известно време поддържали комуникация по телефона. Искрите пламнали, когато той се прибрал след пътуване до Аржентина, а тя го чакала на летището. Скоро заживели заедно и Ралица забременяла, а плодът на тяхната любов се появи през 2018 г.

„Не съм сладниково романтична. Не съм от типа „дай да разпилеем листенца от рози, да запалим свещи, да си направим спагети и да ядем от една чиния”. Теодор ме спечели най-вече с внимателното си отношение към мен и с чувството си за хумор”, признавала е актрисата.

Малкият Максим е второ дете за Салпаров, който има още един син на име Георги от предишна връзка. Момчето вече е в тийнейджърска възраст. Спортистът твърди, че с бившата му жена Бойка са в добри отношения, защото отдавна са разделени и вече са преодолели конфликтите от миналото. Георги искрено се радвал на по-малкото си братче, а Паскалева подхождала с майчински чувства и към двете деца.

За родителите на звездата се знае, че са заможни и в началото на актьорската й кариера я подкрепяли финансово. Те притежават просторна къща в родния им град Русе и екранната д-р Стилянова често отскача дотам, когато има нужда от почивка. Чаровната брюнетка е споделяла, че баща й е строителен инженер и предприемач, а майка й върти сватбена агенция, затова винаги са имали добри материални възможности. 

„Майка ми има сватбена агенция, кетъринг компания и бутици за цветя, а баща ми е строителен инженер, на когото винаги му е била голяма мъка, че не ми върви математиката. Нямам братя и сестри, но пък гледаме много животни. Имаме две кучета в Русе, а аз в София имам и още едно – афганска хрътка. От Русе съм, но съм завършила гимназия във Варна. Майка ми работеше в морската столица и затова се преместихме там. Когато родителите ми се върнаха в Русе, аз вече имах прекално много приятели във Варна, за да я напусна. Останах там. В София се преместих заради НАТФИЗ”, разказвала е актрисата за живота си.

Паскалева окончателно се превърна в любимка на зрителите с ролята си на д-р Галя Стилянова  в сериала „Откраднат живот”. Ето какво е споделяла тя за детските си мечти и пътя си към голямата сцена: „Като че ли винаги съм знаела, че ще се занимавам с това. Участвала съм в училищни постановки, от малка ми даваха да рецитирам стихчета. Първо исках да уча арабистика и да стана археолог. Бях луда на тема история и четях много книги за Египет. После реших, че няма кой знае колко успели български археолози и НАТФИЗ сам ме избра”.

Когато завършила гимназия, Ралица кандидатствала в актьорската академия и я приели от първия път в класа на Стефан Данаилов. „Бях най-щастливия човек на земята. Страшно много исках да съм в неговия клас, защото киното ме влече. Театърът също ми е страст, но киното ми е призвание. Стефан винаги се е държал като баща с учениците си. Ако някой кихнеше, ставаше и го водеше за ръката в лекарския кабинет. И чакаше с него. Грижеше се за нас, сякаш сме семейство. Винаги сме имали страхотен респект към него, приемахме го като наш духовен баща”, връща лентата на спомените екранната д-р Стилянова.

Откакто се сдоби с популярност, актрисата е била обект на различни клюки, а най-сочната от тях я свързваше с колегата й Башар Рахал. Хора от артистичните среди издават, че двамата са имали връзка около 2 години. В крайна сметка Паскалева секна слуховете, когато се събра с настоящия си партньор Теодор Салпаров и забременя от него. Башар пък е обвързан с манекенката и актриса Райна Караянева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече