Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Дарин Ангелов спретна стриптийз на живо в „На кафе”

0

„Облечи се, както си беше”, викна шокирана Гала

Горещ стриптийз заформи Дарин Ангелов рано сутринта в предаването „На кафе” по Нова тв. Актьорът така се вживя в задачата си, която беше да пресъздаде гореща сцена от новия филм „Професия стриптизьор 3”, че Стаси Кара, пред която гънеше тяло, взе да гледа странно съсредоточено.

Целта на стриптийза бе да открие кино рубриката на Стаси в предаването, като темата в сряда бе посветена на горещи филмови сцени. Дарин явно бе репетирал, защото много се постара да докара движения ала Чанинг Тейтъм, който играе в лентата „Професия стриптизьор 3”. Разбира се, няма как да повтори съвсем хореографията му, тъй като е доста сложна, включва и акробатични номера в някои сцени, но пък се раздаде, колкото можеше.
Актьорът започна с плавни движения и чупки в ханша зад Стаси, която бе седнала на стол досущ като Салма Хайек във филма. Тъкмо една от нейните сцени с Чанинг Стаси и Дарин се опитаха донякъде да пресъздадат. В старанието си Дарин даже прокара ръце в опасна близост до бюста на Стаси, а после и по бедрата й, докато танцуваше сластно зад нея. Нашенецът възседна дамата си като американеца във филма и размята въображаемо ласо.

Кулминацията беше, когато Дарин падна на колене между краката на Стаси, изви се назад и съблече тениската си. След това актьорът обхвана с блузата си врата на колежката си и плъзна език на сантиметри от лицето й.
„Стига! Стаси, ела тук. Дарине, заминавай и се обличай!”, прекъсна ги Гала и развали стриптийза, който по всяка вероятност е шашардисал някои зрители. Ангелов изпълни нареждането и се скри от камерите, а пък Стаси изприпка гузно при Гала, обяснявайки темата на кино рубриката. Изтъкна още, че тази седмица е премиерата на филма, заради което с Дарин спретнали секси сценката. „А-а-а, нямаше друго, което да може да илюстрира „Професия: Стриптизьор 3”?! Това точно”, възкликна Гала и се усмихна, макар и вяло.
„Дарине, закопчай си ризата и се облечи, както си беше”, провикна се водещата, преди да остави Стаси Кара да премине към изреждане на култови горещи филмови сцени.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече