Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Няма прошка! Камелия разкри как Митко Пайнера я е притиснал до стената

0

„Когато някой пробие балона, е много болезнено. Така че имам предистория, която ми пречи”, смята певицата

Камелия и шефът на „Пайнер” инж. Митко Димитров все още не са се помирили, макар че мина вече доста време, откакто сложиха край на професионалните си отношения. Такова впечатление създаде „Огън момиче”-то на фолка при скорошна своя медийна изява, коментирайки разлъката си с продуцентите, с които работи от август 1997 г. до октомври 2014 г.

„Несъгласието с новото статукво” – така Камелия обясни причината, поради която реши да стане самопродуциращ се изпълнител. Певицата, която празнува 52-рия си рожден ден на 10 януари, се определи като „един от стълбовете в жанра”. Само че в един момент се появили млади, амбициозни и много жадни за слава хора, съгласни на всичко, така че повлияли на взаимоотношенията на „едни партньори от миналото”, които са градили заедно нещо успешно”. Камелия не била съгласна с новите условия, които й предложили. „Не може, след като човек е извървял такъв път и успешно е стигнал до някъде, изведнъж да се променят условия, да те притискат до стената. Така че с голямо желание си тръгнах, чакайки да ми свърши договорът”, заяви тя.
Не й било никак лесно, но успяла да се справи. Напускайки попфолк гиганта, певицата проправила път към идеята, че един изпълнител може да е успешен и без голяма компания зад гърба си – стига да знае какво иска и как да го постигне. Камелия допусна, че може да се работи в синхрон и в добри отношения с фирма, която да ти е издател или продуцент, но трябва да има диалог. Когато има тотално разминаване, наистина е по-добре човек да е навън. „А когато си тръгнал с не добро освобождаване от другата страна, нормално е да има спънки в тази посока. Горча на някой все още”, сподели Камелия.
„Аз си тръгнах във време, когато напуснах една империя, а сега империята отдавна не съществува. Сега е по-достойно да си самостоятелен артист, отколкото да си с голяма компания, говоря в такъв мащаб… Когато някой пробие балона и се спука, е много болезнено. Така че аз имам предистория, която ми пречи за стари неща да правя нови неща”, обясни Камелия.
Все пак тя издаде, че работи за това да уреди правата си над свои стари проекти. За да се сдобие с най-емблематичните си песни, Камелия е започнала да проучва кой автор къде се намира, за да може да се свърже и да уреди въпроса.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече