Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мъж под чехъл! Наско Месечков си присади коса, слушка жена си

0

Преди 7 години Атанас Месечков се ожени за заможната собственичка на лаборатории Кремена и оттогава животът му коренно се промени. Танцьорът и хореограф заряза медийните изяви и вече няма нужда да работи, защото умело се възползва от финансовите активи на съпругата си.

Преди да се отдаде на семейния живот, Наско излизаше и спеше основно с мъже, ала желанието му за наследници се превърна в приоритет и доведе до брака му с Кремена. Те имат две деца – Айлин на 6 г. и Давид, който през есента ще навърши 3 .

Запознати издават, че Месечков слушал жена си за всичко, защото от нея зависело материалното му благосъстояние. В началото тя била много хлътнала и толерантна към него, но вече започналa да показва лютия си нрав. Даже често се случвало да го овиква или да го унижава на публични места, издават свидетели на свадите им. Атанас не си позволявал да й отвръща грубо, защото се притеснявал, че може да бъде зарязан. Стараел се да поддържа и външния си вид, за да покрива изискванията на съпругата си.

От снимките на Месечков в социалната мрежа ясно личи, че си е присаждал коса. По време на пандемията той бе започнал да оплешивява, но сега перчемът му е гъст и буен. Най-вероятно танцьорът е посетил съседна Турция и се е погрижил за окосмяването по главата си.

Кремена вече има един развод зад гърба си, който се случил преди 7 години именно заради Наско. Първоначално били само приятели – тя посещавала залата му по танци като негова ученичка, но впоследствие нещата станали сериозни. Известно е, че бизнес дамата е много богата – тя е собственичка на най-голямата генетична лаборатория у нас и финансира всички начинания на мъжа си, води го по екзотични екскурзии и му осигурява ежедневен лукс в просторното им жилище в престижен столичен квартал. Родителите й били много против брака й с него, но в крайна сметка го преглътнали.

Бисексуалният хореограф и благоверната му се заедно от 2016 г. Тогава те вдигнаха пищна сватба с много гости край морския бряг. Преди да се венчае, Месечков имаше интимни връзки с различни мъже, но откакто е с настоящата си половинка, сякаш се е кротнал. Светските клюкари предполагаха, че танцьорът може и да се върне към старите навици, но той е категоричен, че тези истории са част от миналото му.

Наско винаги е искал голямо семейство и ето че мечтата му се превърна в реалност. Освен малките Айлин и Давид, Кремена има още две две от първия си брак, но те са вече големи и живеят отделно, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече