Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Изловиха ги! Гаджето на Баян от „Войната на буквите“ също играе в сериала

0

Младата надежда на родното кино и театър Даниел Върбанов, който изпълнява главната роля в най-новия сериал на БНТ „Войната на буквите“ – тази на Баян, упорито крие, че всъщност има любовна афера с колежка.

Макар още след първия епизод на сериала Даниел да се превърна в сензация и да разтуптя хиляди женски сърца, всъщност своето той е отдал на младата красавица Александра Лашкова. Нея зрителите също познават от „Войната на буквите“, където тя играе Макрена.

Двамата с Даниел са двойка от 2021 г. насам. Запознават се в НАТФИЗ, където попадат в един и същ клас – този на проф. Атанас Атанасов. Връзката си афишират единствено пред колегите си в университета и пред приятелския си кръг. В социалните мрежи избягват да се показват заедно. Любовните им отношения не са попречили на професионализма им по време на снимките на сериала и двамата не са разигравали сцени на ревност, а били изключително отдадени на работния процес. На официалната премиера на хитовата продукция на БНТ те също се появиха заедно, но не демонстрираха близостта си пред камерите, пише Телеграф.

Друга интересна подробност от личния живот на екранния Баян е, че баща му е бивш министър, който беше министър на земеделието в правителството на Иван Костов, а след това и депутат в няколко парламента. В наши дни Венцислав Върбанов страни от политиката и се занимава със собствен бизнес.

Даниел има и двама братя – Алекс и Филип, които са по-малки от него.   

  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече