Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Щерките на Жоро Илиев остават в България – ето как изглеждат сега

0

Щерките на покойния Жоро Илиев отново са се установили в България. Двете сестри, които са осиновени и чиято самоличност бе пазена в тайна от майка им Мая Илиева са вече големи госпожици. От техни снимки става ясно, че Криста и Андреа трайно пребивават в столицата, пише Ретро.

Двете девойки продължават да бъдат охранявани, но обичат да вадят на показа живота си в социалните мрежи. Като всички младежи обичат да спортуват, но все пак спазват и някои ограничения, наложени от Мая Илиева.

Криста е голяма бунтарка, докато сестра й Андреа е с по-спокоен характер и е увлечена от изкуство. От малка тя ходела на уроци по рисуване.

Порасналите момичета не смеят да се показват с фамилията на баща си, от страх да не се разбере, че са му наследнички. Те обаче са приятелки с дъщерите на покойния бос Фатик, майките им също.

Двете момичета са осиновени малко преди смъртта на Жоро. Взети са от сиропиталище в Италия. Криста и Андреа имат и по-малък брат, който е кръстен Георги в памет на баща си. Мая основи третото дете след разстрела на мъжа си.

Вдовицата на Жоро Илиев до скоро държеше децата си в Испания, но явно й дотегна да снове между двете държави и си ги прибра да са по-близо до нея. Към дадения момент всички обитават луксозната къща на семейството в полите на Витоша, пише Клюки.нет.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече