Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето как извая тялото си Преслава

0

Преслава никога не е била отдадена на фитнеса, но в последно време изглежда е променила отношението си към упражненията за оформяне на перфектно тяло. Резултатите са на лице. Добричлийката ги показа от финес зала в Тайланд, където е на почивка с мъжа си Павел, дъщеря им Паола и с приятели, пише Уикенд.
„Когато ходиш на фитнес само за снимката”, написа Преслава към клипчето, което сподели в социалната мрежа. Въпреки че прояви чувство за хумор, вижда се, че не само се снима в залата. Изпълнителката е започнала да оформя мускули на корема и на ръцете, личи от кадрите, за които позира по клин и потник. Добричлийката явно работи и за бедра, защото изглеждат направо изваяни в друг клип, който сподели наскоро в социалната мрежа.
Преслава и компанията й бяха на водно шоу с делфини. В разгара на програмата един от треньорите мина над водата, бутан от два делфина, при което първите редове от публиката буквално бяха изкъпани. Зрителите имаха найлони, но оказа се, не са били достатъчни, за да се предпазят от вълната, която ги заля от басейна. Това стана ясно в края на клипа, когато Преслава попада в кадър цялата мокра. Тя държи найлон в едната ръка, а с другата вдига телефона си, от който капе вода. С видеото Преслава развесели последователите си и предизвика шеговити коментари дали телефонът й все още работи. Освен това съвсем основателно певицата привлече внимание със стегнатите си, изваяни бедра.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече