Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Биляна Гавазова стратира свой бизнес, взе колежка за съдружничка

0

Биляна Гавазова е започнала свой бизнес, съобщи самата тя. Фирмата на бившата тв водеща е регистрирана малко преди Коледа. Съдружничка в новия проект е колежка на звездата – бившата водеща от БиТи Ви радио Тереза Захариева-Апостолова.

Още когато преди няколко дни стана ясно, че Биляна Гавазова е приела участие в „Черешката на тортата” по Нова тв, се заговори, че бившата звезда от БиТи Ви започва работа при конкуренцията. Това обаче се оказаха обикновени слухове. Истината е съвсем друга и самата журналистка я съобщи. Във вторник – ден след старта на „Черешката” с нейно участие, Биляна обяви в социалните мрежи, че е отворила агенция за пиар и маркетинг. Още преди месеци „Уикенд” писа, че новите планове за кариерно развитие на журналистката са свързани именно с пиара и маркетинга. Тя се занимаваше с това още през лятото, но според официалните данни в Търговския регистър фирмата й е била регистрирана в края на декември. От сайта на агенцията се вижда, че за скромния месец от регистрацията досега двете дами са се разписали под цели 6 проекта. Сред клиентите на Гавазова и Апостолова е Италианското посолство, което през лятото покани тв водещата за модератор на дискусия за качеството на храните, и фирма за производство на торти в Дубай. Участието на Биляна в „Черешката” най-вероятно цели да даде платформа на бившата водеща да рекламира новия си бизнес проект. Доказателство за това е, че той бе обявен в седмицата, в която се излъчва предаването с журналистката.

Коя е съдружничката на Биляна Гавазова? Тереза, също като колежката си, е стартирала журналистическата си кариера в Дарик радио. След това се е преместила в сутрешния блок на Нова тв „Здравей, България”, а оттам – в БиТи Ви радио, където в продължение на 6 години е водила предаването „Важното, казано на глас”. Успоредно с това обаче най-вероятно е планирала собствения си бизнес или поне смяна на работата, защото от 2016 г. е ходела на курсове по дигитален маркетинг. Самата Биляна също записа такъв курс, след като се раздели с БиТи Ви в началото на миналата пролет.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече