Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Първичен инстинкт! Ето каква палавница се оказа Деси Стоянова в ефир

0

Водещата на „Преди обед” кръстосва крака като в „Първичен инстинкт”

На 47 години Деси Стоянова е на път да се превърне от любимка на домакините в секс символ за техните съпрузи. В първия си ефир за новата година тя показа, че може да конкурира Шарън Стоун в „Първичен инстинкт” по умения за кръстосване е разкръстосване на крака пред камера. Водещата буквално се разчекна пред очите на сутрешната аудитория на БиТи Ви.

За разлика от Шарън Стоун, на която кръстосването на крака директно пред обектива по начин, който разкрива всичко под полата й, е зададено по сценарий, на Деси Стоянова явно й идва отвътре. Водещата, без да се замисли какви гледки ще разкрие пред зрителите си, започна да вдига крака, докато беше в кадър. Това стана по време на разговора със седмичните коментатори сутринта на 2 януари – официален почивен ден, в който водещата беше на работа в „Преди обед”. Гости в студиото бяха синоптикът на БиТи Ви Борислав Лазаров и режисьорката Зорница София. Зорница София сподели новина за събирането на дарения за генератори на ток за Украйна, но не успя да се изрази достатъчно стегнато и Деси реши да я подтикне да е по-организирана в обясненията, пише Уикенд.
В същото време водещата намери за нужно да вдигне високо левия си крак, който беше положила върху десния, да го сложи на диванчето, на което седи, след което да вдигне десния крака и да го положи върху левия. Това стана точно в момента, в който режисьорът включи в камерата, която снимаше водещата фронтално. Пред зрителите се разкри гледка, заради която вероятно много домакини са се изчервили пред телевизорите, а техните силни половинки са се размечтали за още такива кадри по време на закуската.

В ефир на практика лъсна всичко под полага на Деси Стоянова. Стана ясно, че за разлика от Шарън Стоун в „Първичен инстинкт”, тв водещата поне носи бельо. Други съществени разлики между двата кадъра нямаше.  
Деси може да си позволи да показва крак пред камерите, тъй като изглежда идеално, въпреки че ще празнува 50-и рожден ден след по-малко от три години. Само че дори и при най-добри намерения снимането на бельото на водещата в уважавано сутрешно предаване на сериозна телевизия няма как да мине за приемлива практика. То би било обяснимо, ако ставаше въпрос за прекалено къса пола. Но в случая стилистите се бяха съобразили с естеството на предаването, с часовия пояс, в който то се излъчва, и с възрастта на водещата, заради която е редно да се проявява известна сдържаност в облеклото.

Но самата Деси не съобрази позата, в която трябва да седи, за да изглежда прилично, нито движенията, които е редно да избягва. Дори и камерата да не се беше включила в неподходящия момент, тя би трябвало да мисли за тези неща, тъй като срещу нея стоят гости, които виждат по-добре от зрителите всички подробности под полага на звездата.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече