Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Тони Димитрова зарязала тайното си гадже?

0

Тони Димитрова от 3 години има тайна връзка с един от най-уважаваните лекари в Бургас, научи „Уикенд” от нейни колеги. Изпълнителката на вечния хит „Ах, морето” е гадже на хирурга Мирослав Обрейков, който е дългогодишен шеф на УМБАЛ „Бургас”.

Тони обаче упорито крие отношенията си с медика,
тъй като много се е напатила от гласността по предишните си публични връзки. Затова с хирурга се разбрали да не разгласяват отношенията си. В родния си град, където всички ги познават, те избягват да се появяват заедно на публични мероприятия, както и в популярни заведения. Срещат се предимно на други места, ходят заедно и на почивки у нас и по света.

Тони е много щастлива с доктора. Двамата не живеят заедно, всеки си има своя професионален живот. Прекарват заедно свободното си време”, разказват приятели на Тони.

Певицата в поредица свои интервюта категорично отказва да уточни дали има човек до себе си. „Напатих се от това, че бях позволила да коментирам в медиите предишни свои връзки. Беше голямо разочарование, затова си казах, че следващата ми любов ще бъде напълно анонимна и няма да я коментирам. В крайна сметка това е личен живот”, отсича Тони.

Наскоро се появиха писания, че двамата с д-р Обрейков са разделени. Това обаче не било вярно, твърдят колегите на певицата. По коледните празници те били забелязани заедно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече