Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Клъцни-срежи! Не веднъж, а три пъти си дялкала носа Преслава

0

Носът на Преслава води самостоятелен начин на живот от почти 3 години. Фолк дивата се окепази, като си кръцна обонятелния орган. Най-оборотната изпълнителка на Митко Пайнера се подложи на пластична операция през пролетта на 2019 г. Добричлийката мислеше да не си признава за интервенцията, но разликата във външността й беше фрапираща и нямаше как да скрие, че е лягала под ножа. Преслава си признава, че се е оперирала само веднъж, но близки до фолк дивата подшушнаха пред „Уикенд”, че изпълнителката има цели 3 корекции на обонятелния си орган.

Първата интервенция е била през пролетта на 2019 г., на следващата година най-оборотната фолк дива повторила операцията, но пак не се харесала и решила още да си смали носа, като последната й корекция се е състояла през 2021 г. Така бавно, но славно добричлийката се превърна в лошо копие на Майкъл Джексън, но самата тя най-после е удовлетворена от резултата.

„Носът й е прекалено скъсен. Получило се е така, че като я видиш и да кажеш – този нос е правен. Естествените малки нослета си личат, а нейният стои като присаден на лицето й” – коментираха специалисти.

Преслава имаше ясно изразени черти на лицето – високи скули и по-остро носле, и именно те я отличаваха от останалите й колежки, но изпълнителката реши драстично да промени външния си вид и да се обезобрази. Феновете на чалгаджийката никак не харесват залитането й по корекциите и загубата на индивидуалността й. „Носът й е правен няколко пъти, скулите ми се виждат пипнати. Зъбите й също са изкуствени и като се усмихне е много плашеща” – коментират в социалните мрежи.

Припомняме, че фолк певицата пръсна космическата сума от 66 хиляди лева, за да постави върху зъбите си циркониеви коронки. Добричлийката винаги е отбелязвала, че не може да се лиши от едно от най-ценните си оръжия – усмивката, която според феновете вече е стряскаща на фона на носа й.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече