Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето го баровския дом на семейство Гущерови – Светлана се шири в разкош

0

Експлеймейтката набързо роди на Хриси 3 деца и така си осигури вечно благоденствие и достатъчно средства за цял живот. Скоро отслабналата блондинка реши да отвори вратите на семейната им крепост в тв интервю и да признае какви ценности са на почит в семейството, пише Клюки.нет.

Вътре всичко е подредено по конец. Домът на богаташите прилича на палат, отколкото на къща на заможни хора. Присъстват доста сребърни и златни елементи, които издават вкус към  кича, а някои го определят като стил, показващ охолен живот.

По цяло лято семейство Гущерови се глези по морски ваканции, което навежда на мисълта, че може би притежават и луксозна лятна резиденция. Показвали са басейна на имота, но до там.

А през зимата Светлана и Хриси отпътуват за Виена, където се впускат в празничен предколеден шопинг. Там пазаруват възможно от най-скъпите марки. Така обличат и децата си, но понеже госпожата не обича да показва наследниците си, няма как да разберем.

А щом заваля снегът Светлето разкри и красотата на райската си градина, която се шири покрай луксозното им имение и се простира на много декари и няма как да не отбележим, че е страхотно да притежаваш такава уникална гледка от прозореца си.   

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече