Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Не е за завиждане! Съсухрената Лили крие бръчки с фотошоп

0

Лили Иванова може и да изглежда свежo на професионалните фотосесии, но в действителност не е за завиждане. Грозната истина за външния й вид лъсна, когато папараците на „Уикенд“ я заснеха с преливащи бръчки и увиснала кожа. Всъщност, съвсем нормално е лицето на една 83-годишна жена да бъде съсухрено и неугледно, странна е по-скоро суетата на естрадната ни прима, която всячески се опитва да крие белезите на времето и да се подмладява по втория начин – с фотошоп.

Вечната Амбър на популярната ни музика категорично е забранила да се правят снимки и любителски клипове по време на концертите й, та белким повечето българи продължат да живеят в заблуда. За публикации в медиите тя пуска само фотоси, които са преминали старателна обработка с компютър.

Макар лицето й да е сбръчкано като хармоника, а тялото й прегърбено, Лили не се облича с бабешки дрехи. Онзи ден тя излезе от дома си на ул. „Оборище”, пременена с тесни дънки, подчертаващи кльощавите й крака, черно яке бомбър и модерни кожени ботуши до коляното. На нейно разположение бяха яки мъжаги, които я крепяха да не залитне и падне, а носеха й личния й багаж. Единият е на щат за бодигард, а другият се води шофьор на примата, но и двамата де факто са момчета за всичко. По-ниският от господата мъкнеше дамската й чанта, а по-високият – бохчата с боклука й.

До неотдавна Лили използваше услугите на друг транспортер. Неговото шофиране не се нравеше на естрадната легенда и тя нае нов младок да управлява джипа й „Мерцедес”. Луксозният роувър вози грохналата изпълнителка за концерти из страната, а също и до старческия дом, в който е настанена сестра й Магда. Както „Уикенд” пръв писа, наскоро певицата тикна кака си в хостел, тъй като не й е по силите да се грижи за нея. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече