Ирина Тенчева затвори ресторанта си, но не се отказва от бизнес проектите, свързани с любимата й тема – храната. Тя се е заела с търговия със зехтин, който носи марката на вече неработещото й заведение.
„Разполагаме с разфасовки от 2 и 3 литра”, обяви преди дни жената на Иван Христов.
Когато преди около месец тя официално затвори ресторанта си, сподели доста по-различни планове за бъдещото си кариерно развитие: „да последвам порива на душата си, като обърна внимание на основната ми професия – комуникатор, консултант и пишещ човек”.
После обаче започна да обявява дати, на които се събира с последователите си, за да меси. Едновременно с това организира дегустации на зехтин, който предлага за продажба в бившия си ресторант или с доставки чрез куриерска фирма. „Обичам качествения зехтин и всеки етап от производството му (заради което в Гърция преминах и курс на обучение за дегустация и производство на зехтин)”, разкри наскоро Ирина.