Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Принудена е! Джулиана Гани разпродава покъщнината си

0

Джулиана Гани обяви за продан дивана, два фотьойла и холната си маса, пише Уикенд. Плеймейтката заяви, че ще сменява обзавеждането в дома си и заради това иска да разкара старите си мебели на символични цени.

Силиконката е продала покъщнината за часове, а сумата, която е прибрала е 2000 лева. Най-вероятно мебелите са като нови, защото Гани не прекарва много време в апартамента си в Пловдив, където в момента кипи усилен ремонт. Изкусителката е решила да обнови дома си заради бебето, което трябва да се появи в началото на 2023 г.

Появиха се слухове, че Джулката изнемогва финансово и заради това разпродава мебелите си. Приятелят й Теодор Гоцев не разполага с големи финансови средства, тъй като е редови полицай и няма как да купува скъпи артикули за бъдещото бебе. Тео не е в състояние да издържа Джулиана и това е предпоставка за сериозен проблем между тях. Когато беше с Илиян, Гани се хвалеше, че неговите пари са общи, а нейните са си нейни. Сега това е невъзможно да стане, защото Теодор е обикновен държавен служител, и то от ниските нива.

Пред приятелите си Джулиана Гани обяснявала как иска да се отърве от всичко, което някога е деляла с Илиян, но истината била малко по-различна. Когато направила сметка, че трябва да купува отново количка, креватче и всичко останало за едно бебе, й станало лошо. Илиян бил платил всичко за Давид и после си го взел, тъй като не искал да ползва чуждо дете нещата, които той е купил.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече