Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Черкезов от „Братя“ стана  заврян зет в Пловдив

0

Черкезов от „Братя” стана заврян зет в Пловдив. Актьорът Дани Ангелов се е преместил при новата си булка под тепетата. Там тя ръководи добре развит салон за красота, а той пътува до София, когато има актьорски ангажименти в столицата. Децата на звездата от предишния му брак гостуват на двойката през почивните дни.

Дани Ангелов показа колко добре си изкарва в родния град на жена си, откакто живее при нея. Той сподели с феновете си в социалните мрежи клипове, от които се вижда как се разхожда край гребната база, радва се на шараните, които плуват във водата, и учи дъщеря си Дара как да кара ролкови кънки. От това става ясно, че момичето е било при баща си през неучебните дни около Деня на будителите – 1 ноември. Актьорът се похвали с каква любов го посрещат „двете любими жени” – дъщеря му и младата съпруга Петя, когато се връща в Пловдив след представления на спектакъла „Хъшове” на Александър Морфов в Народния театър. Дани Ангелов е в актьорския състав на култовото представление. За завръщането му в Пловдив неговата булка и дъщеря му били подготвили специален плакат, на който пише „Добре дошъл”. От това става ясно, че младата Петя се е грижила за Дара като втора майка, докато баща й е бил на работа. Явно в семейството цари младоженска идилия, а децата (или поне момичето) вече са свикнали с новата жена в сърцето на баща си.

Какво „Уикенд” писа, Дани Ангелов започна да пътува често към Пловдив в края на миналата година. По-късно стана ясно, че е залюбил младата пловдивчанка Петя Владикова, която си изкарва хляба с разкрасителни процедури. Наскоро актьорът вдигна сватба с нея под тепетата. Тя прие неговото фамилно име без окончанието „а” и вече казва Петя Ангелов. Докато булката има успешен бизнес в Пловдив, младоженецът няма постоянни ангажименти в София. Вероятно заради това семейството е решило да заживее под тепетата. Ангелов ръководеше школа за деца-актьори в столицата, но заради пандемията, изглежда, се е наложило да я затвори. С влизането си в сериала „Братя” той бе плътно зает със снимки, но сериалът приключва, така че ще се освободи. Тъй като не е на щат в нито един театър в столицата, звездата няма представления всяка вечер, заради което може да прекарва достатъчно време с младата си жена в Пловдив. Когато има ангажименти в София, може да пропътува 120-те километра между двата града, за да си свърши работата, а после да се върне в новия си дом.

Ако обаче ангажиментите на Дани в столицата зачестят, може би двойката ще преосмисли въпроса с местожителството си. Единият от двамата ще трябва да премести бизнеса си. Актьорът може да отвори актьорска школа в Пловдив и да започне са играе в представления на Пловдивския театър, вместо по софийския сцени. Другият вариант е Петя да отвори в София салон за красота. Но това означава да изгуби пловдивските си клиенти, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече