Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Съмнително! Мария Илиева се стопи с 20 кг.

0

Певицата най-после отслабна и скри „дебелите” снимки в интернет

Мария Илиева се е вталила за отрицателно време, пише Уикенд. След като в продължение на повече от година звездата беше критикувана, че не може да свали корема си и след второто раждане продължава да изглежда като бременна, в момента тя е поне с 20 килограма по-слаба от преди. Как е станало това, не е ясно, но певицата е на миниатюрна крачка от формата, която имаше в най-добрите си години.

Промяната във визията на Мария Илиева е станала почти светкавично, забелязват наблюдателни фенове на изпълнителката. През лятото тя продължаваше да носи с достойнство наднормените си килограми и обясняваше в свои публични изяви, че е нормално наскоро родила жена на нейните близо 45 години да изглежда пълна. В това звездата е права, но е любопитно как е успяла за не повече от 2-3 месеца да се раздели с всички излишни мазнини, които в продължение на повече от година разваляха снагата й.

Известно е, че Мария роди второто си дете – дъщеря си София, през лятото на миналата година. Тя не си взе отпуск по майчинство, а започна работа възможно най-скоро след щастливото събитие. Това даде възможност на всички, които се интересуват, да видят по какъв начин втората бременност се е отразила върху фигурата на звездата. В продължение на повече от година тя изглеждаше като бременна поне в шестия месец и се чудеше как да прикрива килограмите си. Не е ясно точно колко е тежала, но съдейки по вида й, при не много голяма височина е стигнала поне около 85 кг. Преди дни обаче звездата се появи на светско събитие и изненада приятно всичките си фенове. Тя отново изглежда стройна и секси, както открай време я познават. Продължава да носи любимите с високи токчета, но вече не защото се надява, че допълнителните сантиметри ще прикрият част от излишните килограми, а само за да подчертае позитивната промяна във външния си вид.

Говори се, че звездите напоследък ползват лекарства за диабетици, с които отслабват светкавично. При Мария Илиева обаче случаят едва ли е такъв, тъй като тя е прекалено образована и умна, за да прибегне към подобен опасен за здравето метод. По-скоро е успяла да ограничи въглехидратите и е започнала да се придържа към модерния кето режим на хранене, с който всички мазнини
изчезват за отрицателно време. Основен неин стимул за гладуване е любимият й човек – Александър Междуречки. Откакто са заедно, той не се отделя от нея, въпреки че не се появява в медиите. Половинката на звездата често я придружава на светски събития, на които изрично моли фотографите да не го снимат. Тъй като е харесван мъж, Мария Илиева едва ли е спокойна за връзката си с него, докато разхожда наднормени килограми.

Явно се е взела в ръце и е успяла да влезе във форма, за да намали до минимум риска мъжът й да започне да гледа встрани. Наред с отслабването звездата май се е постарала да премахне от публичното пространство възможно най-голяма част от „дебелите” снимки, които пазят спомена за доскорошните габарити на фигурата й.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече