Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Побърка дамите! Касим се оказа най-надареният участник в Игри на волята

0

Касим или Човекът-пъзел в „Игри на волята“ напусна състезанието, но се наред сред най-колоритните участници в него, а както се оказва и доста надарен, забелязаха будни зрителки. Негови фотоси оживено се коментират в мрежата и явно мускулестите му конкуренти в шоуто не успяват да го засенчат заради природните му дадености на едно специално място, шегуват се по негов адрес потребителки.

В живота той бил доста по-различен от това, което е показвал на екрана. Става ясно и коя е най-голямата му грешка до момента в живота, пише Блиц.

„Имам една изключително интересна случка, която е нещо подобно на пъзел в реалния живот. Бях затворен в една стая, в която имаше много огледала и беше нещо подобно на Escape Room. Трябваше възможно най-бързо да намериш изхода като имаш задачи по пътя. Стигнах аз до въпросната зала с огледалата и започвам да тичам.

Както си тичах напред изведнъж се забивам в стъклото и след това имах комбал сигурно поне няколко дни. Хора, много внимавайте ако отивате в зала само с огледала. Не правете моята грешка, защото много бързо ще се озовете на земята„, споделя той наскоро в интервю за Vbox7.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече