Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Гвоздеят на програмата: Ето как Касим върти гюбеци за бутилка водка

0

Участниците от тазгодишния сезон на „Игри на волята“ изненадващо запазиха приятелски отношения след края на снимките. Често се забавляват заедно, а по традиция се събират всяка вечер, за да гледат заедно епизодите на шоуто. 

Преди броени дни голяма част от най-хитовите участници си спретнаха голям купон в нощен клуб в Студентски град на участието на Галин. 

Загърбили противоречията, които възникват по време на формата, в клуба заедно пристигнаха Цветан, Велислава, Ралица, Лефтеров, Гайтанов, Михаела, Зори, Фейгин и Касим. Изненадващо към тях се присъединиха Елизабет и Габриела от миналия сезон на предаването. 

Оказа се, че всички те са почитатели на Галин, който не спря да ги поздравява цяла вечер, а след като спря да пее, се присъедини към тяхното ВИП сепаре за няколко наздравици. 

Гвоздеят на вечерта се оказа „царят на пъзелите“ Касим. Галин по традиция избира няколко момчета и момичета, които качва на сцената да танцуват и накрая избира победител, на който лично дава 100 лв. под неговия прицел попадна Касим, който се раздаде на макс на сцената и показа завидни танцувални умения с ханша. Галин даде парите на друг, но пък Касим получи безплатна бутилка алкохол за компанията си, тъй като таланта му трябваше да бъде възнаграден.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече