Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Алекс Богданска е нещо като копие на Глория и Емилия

0

Бившата съпруга на Даниел Петканов се учи как да е щастлива като самотна, работеща майка, не мисли за нова любов

Напълно променена изглеждаше Александра Богданска в ефира на „Събуди се” по Нова тв, където наскоро изповяда пред Мон Дьо душевните си терзания. Дали заради прическата, грима или някакви особености при заснемането на интервюто, но моделката изумително приличаше хем на примата на попфолка Глория, хем на колежката й Емилия. Разбира се, вероятно ринопластиката, която благоевградската красавица си направи неотдавна, доста допринася за това да се доближава като излъчване до двете певици. Алекс, която си оперира носа заедно с вече бившия си мъж Даниел Петканов, взела решението под влиянието на комерсиалната среда, в която битувала. Иначе преди години даже не се сещала за интервенцията, пише Уикенд.

Хората очаквали от нея да им предоставя винаги нещо ново, което да надгражда следващото. В резултат на това били и корекциите й. Знае се за две – ринопластиката и увеличаването на бюста, което Алекс направи първо. Към момента тя се надява, че с операцията на носа е приключила с интервенциите. Иначе досега не е изпадала в крайности. Надява се и в бъдеще да е така.
Иначе Алекс не се е променила много през годините, нито под влиянието на комерсиалната среда, за чието влияние говори пред Мон Дьо.

Моделката се чувства като наивно дете, което харесва всички, вижда ги като добри хора и държи на честните отношения. Тъкмо тази лека наивност и вълнение по детски, което я обзема при всяко начинание, й помагало в работата, защото Алекс е всеотдайна и винаги влага максимума от себе си. Освен това е много дейна и амбициозна. Благодарение на тези си качества, Алекс напредна доста в кариерно отношение в последните години, което обаче в крайна сметка доведе до развода й с Даниел Петканов, с когото имат син Габриел.

За това намекна самата тя още през пролетта, когато пък се отдаде на откровения в предаването „Търси се” по Би Ти Ви. При раздялата Дани й обяснил, че когато се запознали, той бил на по-високо стъпало от нея. Понеже тя е работлива и постоянна, в един момент го настигнала. Според някои в светските среди Алекс дори го задминала, но явно той не е изтълкувал ситуацията по този начин. „Може би има нужда от жена, която да превъзхожда, за да се чувства мъжкар”, сподели Алекс тогава пред водещите Меги Димчева и Нели Хаджийска.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече