Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Софка трупа пачки от бакшиши да спасява Гинго и Лоренцо от закона

0

Докато мъжът й Гринго и синът й Лоренцо си имат вземане-даване с властите, певицата трупа пачки от участия, раздаде над 600 лева бакшиш на оркестъра

Пачки със стотачки и петдесетачки ожъна Софи Маринова на последната ромска сватба, на която пя. Гласовитата певица, която журира в шоуто „Звездите в нас” по Нова тв, изпя най-големите си хитове на златен микрофон, покачена на стол до булката, която пък стоеше като царица с обемната си рокля и си вееше с ветрило с пера, пише „Уикенд“.

Банкноти си проправяха път към Софи почти през цялото време, вижда се от няколкото клипчета, които певицата показа в инстаграм. Тя не прибра всичките за себе си. Над 600 лева бакшиш подари на оркестъра. „Ела, дай тия пари на оркестъра!”, провикна се Софи. Тя събра сумата, след като един от гостите – очевидно платежоспособен фен, и подаваше явно стотачка по стотачка.

Е, сигурно Софи е заделила и за себе си. Все пак сигурно ще й трябват пари, за да спасява пак мъжа си Тодор Давидов-Гринго, за когото се говори, че отново е разследван. Този път за тартор на престъпна банда, занимаваща се с каналджийство. Това не е единственият сблъсък със закона на Гринго, който през 2017г. даже влезе в затвора за 10 месеца, заради изнудване. Последно Григо си имаше вземане-даване с правоохранителните органи тази пролет, когато бе арестуван за денонощие, след побой над полицай в дискотека в „Студентски град” по време на участие на Софи Маринова. Преди дни пък синът на Софи – Лоренцо, бе обявен за общодържавно издирване, заради съмнения в участие в трафик на мигранти.

Предвид несекващите неприятности, в които Гринго се забърква, а сега и Лоренцо, който така и не успя да си проправи професионален път, истинско чудо е, че Софи съумява да запази самообладание и да препуска от участие на участие с бодро настроение. Певицата все прощава на мъжете си, каквото и да сътворят. Тя няколко пъти се разделяше с Гринго. При една от разлъките им преди време Софи призна в национален ефир, че причината е физическата агресия, която Гринго проявявал. Тогава певицата даже се появи с гипсирана ръка и заяви, че Гринго скачал да се бие с нея като с мъж.  

Лоренцо, който е първия брак на Софи с Петър, изглежда също й създава грижи. Младият мъж, който получи от майка си джип за 200 бона за абитуриентския си бал, опита да гради музикална кариера. Между другото, преди време и Гринго направи опит да става попфолк певец, но не му се получи. След време Лоренцо пък изненада всички с признанието, че е продал джипа за 200 бона, понеже се притеснявал да не го ожули и си взел по-евтина кола. Майка му пък сподели желанието му да замине в Холивуд и да учи за актьор. По ирония на съдбата по едно време Лоренцо имаше и идея да става полицай. Уви, явно всички тези планове са останали на заден план. Майка му обаче го подкрепя във всичко и сигурно е, че няма да го остави без финанси. Добре, че доходите й го позволяват.

„Красиви сте, дами! И кавалерите ви са готини! Да сте живи и здрави! Влюбени, щастливи”, провиква се Софи в едно от клипчетата от сватбата. Тя събра няколко пачки по време на изявата си, като най-много аплодисменти и банкноти заваляха към нея, когато изпълняваше „Прах и пепел”, който е сред най-големите й хитове, и любимата си песен от репертоара на идола си Лили Иванова „Скитница”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече