Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Тиха омраза! Деян и Радина не се понасят и не си говорят – ето как ги изловиха с детето

0

Побелелият Донков си рови в телефона, Кърджилова зяпа витрините

Радина Кърджилова и Деян Донков нямат общи теми за разговор, видяха през „далекобойните” си обективи папараците на „Уикенд”. Онзи ден двамата разходиха заедно малкия си син и кучето си в центъра на София, а докато крачеха в тандем почти не си продумаха.

Динката буташе бебешката количка с едната си ръка, а с другата държеше смартфона си и се взираше в екрана му. Жена му пък стискаше каишката на домашния любимец Чика и зяпаше витрините и плочките на тротоара.

Когато стигнаха офиса на мобилен оператор, Кърджилова влезе вътре с пудела, та да си плати сметката. Докато чакаше реда си за касата, тя успя да хвърли по едно око и към най-новите модели джиесеми. В крайна сметка обаче не си избра нищо.

Донков остана навън с невръстното си чедо. По някое време той вдигна крак, стъпи на фасадата на достолепна столична сграда и се зае да оправя чепика си. А щом си махна ногата, на стената се разкри отпечатък от обувката му. Много културно, наистина!

След като плати масрафа за телефонните разговори, Радина излезе от магазина в минорно настроение. Двамата със съпруга й продължиха тура си из софийските улици, а мълчанието все така царстваше помежду им.

Това, което прави впечатление е, че Деян Донков чувствително е побелял. Актьорът обаче не се суети и не се боядисва. Той се старае да прикрива белите си коси с къса прическа, която понякога е почти нула номер. Сега обаче явно не бе посетил скоро фризьора си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече