Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Подви опашка! Обиденият на България Стефан Илчев си седи у нас

0

Певецът Стефан Илчев, който в началото на лятото се фръцна и заяви, че е обиден на България, защото не оценява великия му талант, продължава да си седи у нас, но с подвита опашка. Нежният певец постоянно качва снимки в социалните мрежи и от профила му се вижда, че е в родината си. Илчев е отскочил до Италия в началото на септември, когато на деня на Съединението на България е веселил българите в Милано.

„След първият концерт в Милано. Щастлив съм. Благодаря за поканата на генералният ни консул в града, Таня Димитрова!” – пише развълнуваният Стефан, който е объркал и краткия член с пълен, явно от емоции.

През лятото имитаторът на Лили Иванова гордо заяви пред Мариян Станков – Мон Дьо, че е много търсен в чужбина и ще гради кариера в Италия. За 3 месеца 40-годишният певец може да се похвали само с едно скромно участие пред българската общност на Ботуша и с това се изчерпват изявите му, но поне докато е бил в Милано е направил над 100 фотоса, които периодично пуска в инстаграм и милее за странство, където явно е бил оценен, но не и у нас.

Наранената нежна душа продължава да пее у нас, но когато го поканят да е подгряващ певец на някой известен нашенец, защото сам не може да събере публика, и не спира да се оплаква, че не е оценен в родината си, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече