Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Безмилостни! Журито на „Гласът“ отряза щерката на Мира Радева

0

Журито в „Гласът на България” отряза дъщерята на Мира Радева – Анна Янова. Младата жена, която преди време участва във „ВИП Брадър” с мъжа си, за да се рекламира като певица, сега е решила да се яви в шоуто за изпълнители. Никой от журиращите обаче не се обърна, за да я поиска в отбора си по време на кастингите на тъмно. По този начин Ани прекрати участието си в шоуто.

Изпълнението й бе излъчено миналата неделя и съкрушената майка публикува в социалните мрежи коментар по темата: „Моето прекрасно момиче! Сърцето ми кърви!”. Веднага заваляха отговори на зрители, според които Ани е пяла прекрасно, но журито не я е оценило. Момичето действително се представи добре с ария от мюзикъла „Магьосникът от Оз”.

Явно обаче Любо Киров, Дара, Иван Лечев и Галена търсеха нещо различно. „Момичето ти е прекрасно! С ангелски глас. Живее в музиката и пее възхитително. Но изборът, на песен с която да се яви, не беше правилен! Моята дъщеря, преди години, направи същата грешка! Да е жива и здрава. Животът и успехът са пред нея!”, коментира Иво Танев.

Радева отговори: „От 30 предложени песни избраха поставената на последно място. Ани искаше да пее съвсем други неща. Ти знаеш, че това е шоу. И им трябват истории.” Младата певица на свой ред благодари за топлите думи, които бяха отправени към нея от страна на стотици хора. „Аз съм щастлива с изпълнението си прекрасната си кариера. Господ ми дава много и съм изключително благодарна! Бъдете здрави и нека има любов”, пожела певицата. Тя бе на прослушването с мъжа си, майка си и момченце, която вероятно е неин син.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече