Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Влади Михайлов с разбита уста на снимачната площадка

0

Денис Топал от „Братя” пострада по време на снимките за сериала

Владимир Михайлов претърпя трудова злополука, сподели самият той от страниците си в социалните мрежи. Устата на актьора е била разбита на терен – по време на работа. Не стана ясно дали това се е случило по време на репетиция за някой от мюзикълите, в които звездата участва, или по време на снимки за сериала „Братя”, чийто последен сезон тръгва по Нова тв от 5 септември.

Твърде вероятно е да е станало при снимките за сериала, в който има много екшън сцени. Възможно е ръката на някой от колегите на Влади се е отплеснала, докато са снимали сбиване, и вместо само да имитира удар, той да го е халосал сериозно в устата.

„И това се случва понякога на терен. Извинете ме, мили приятели на „Mamma Mia”, бъдете здрави и до нови срещи”, написа актьорът в сряда, часове преди представление на хитовия мюзикъл „Mamma Mia”. Той не уточни дали се извинява, защото ще се появи пред публиката в този вид – с разбита уста, или защото няма да е в състояние да се появи пред нея и ролята ще бъде изпълнена от друг актьор. За нея той се редува с Орлин Горанов и Кирил Иванов.

Възможно е някои зрители да са си купили билети специално за да видят Михайлов на живо в спектакъла.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече