Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Саня Борисова заби Благой на Деси Слава?

0

Саня Борисова и Благой Найденов май са най-новата светска двойка. Бившата половинка на Ники Илиев и професионалният боксьор бяха забелязани на кафе в центъра на София. Двамата бяха сами, като през цялото време си говореха мило и се усмихваха един на друг, забеляза репортер на „Уикенд”. 39-годишната актриса и спортистът не си интимничиха, но определено си личеше, че се познават и не се виждат за първи път.

„Може да са едва в началото на връзката си. Определено не се крият от хорските погледи. И двамата вече са свободни и нямат пречки, за да крият чувствата си” – коментираха очевидци, които бяха доста изненадани от гледката на двойката.

За Благой е известно, че си пада по зрели жени, които не просто могат да му бъдат каки, а направо майки. 26-годишният младеж изкара няколко години заедно с фолк певицата Деси Слава, която е с цели 17 години по-възрастна от него. Тя даже го дари със син Борис. Двамата на няколко пъти се събираха и разделяха, като преди няколко месеца фолк дивата призна, че окончателно са приключили любовните си отношения. Деси Слава изтъкна дребнавостта на Благой като причина за края на връзката им.

„Той не е плакал никога в живота си. Може би отрони една сълза, когато се роди детето ни, защото присъстваше на раждането му. Аз обаче съм много емоционална, плача за най-малкото. Когато ми правеше забележки за дребни неща също ме натъжаваше. Например казвал ми е: „Защо сега има троха в кухнята?“, и аз се разплаквах. Казваше ми, че не обича драми за дребни неща“ – изповяда се преди време изпълнителката на „Бели нощи”, като допълни, че боксьорът е приел доста тежко раздялата им.

Спортистът не е коментирал темата за края на отношенията си с Деси. Не е и афиширал връзки с други жени, въпреки че се носеха слухове за любовните му афери.  

За Саня Борисова също се знае, че си пада по по-млади момчета. Двамата с режисьора Ники Илиев се разделиха през 2017-2018 г., но официално се разведоха чак преди 2 години. Актрисата също упорито крие личния си живот, но на няколко пъти беше засичана да интимничи с по-млади мъже, но избягва да коментира любовните си отношения. Борисова е 13 години по-голяма от Благой, който пък беше 17 години по-млад от Деси Слава. „Уикенд” забеляза, че актрисата и боксьорът се следват в социалните мрежи, а Найденов е харесал всички снимки на блондинката от последните месеци – ясен знак, че Саня не му е безразлична.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече