Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Рунд втори! Златка Райкова попиля Благо – ето какъв родител е той

0

Блондинката прави опит за втори път да излее помия срещу бившия си Благо Георгиев, който засега не реагира на коментарите й

Златка Райкова и Благо Георгиев, които се разделиха прибързано и всичко изглежда останало в миналото, явно тепърва ще си вдигат скандали. Русокоската изобщо не е простила на бившия си и прави втори опит да го засегне с думите какъв родител е той.

В отговор на въпрос на потребители в Инстаграм, тя обясни, че се притеснява много за сина си, когато грижите за него поема баща му, което ясно показва, че го смята за ненадежден родител. Райкова не казва директно дали двамата са запазили добрите си отношения заради детето, като многозначително намеква: „Комплексарите не обиждат„. Тя е категорична, че има неща, за които съжалява в живота си и явно връзката с Георгиев е едно от тях, пише hotnews.bg.

Златка разкрива още, че фризьорът Момчил Спасов я запознал с нейната сегашна тръпка Карен, който бил истински кавалер. „Отстъпва ми за много неща. Харесва ме точно такава, каквато съм“, хвали го Златка. Тя е категорична, че между двамата избухнала любов от пръв поглед.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече