Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мария пръсна над 6000 евро за дрехи на „Версаче”

0

Мария цъфна с визии за над 6000 евро в новия си клип „Ще те побъркам”. Фолкдивата се фръцка, облечена изцяло от скъпарската марка „Версаче”. Не, че сюжетът някак го налага, явно само изискванията на Мария.

В клипа певицата първо се появява в боти на марката, които са на стойност 1200 евро. Съчетала ги е с рокля „Версаче” за 1990 евро. Мария има и чанта на марката, която е към 2000 евро. Явно Отварачката е държала да се знае, защото в инстаграм сподели кадър от снимачната площадка, за който позира с чантата пред фонтан, зад който пък е спрян черен джип, пише Уикенд.

В клипа Мария пее на същото място и е с роклята и ботите, но без чантата. Все пак би било странно да се появи в музикален клип с дамска чанта, пък било то и на „Версаче”. Иначе всичко във видеото е изпипано така че да внушава финансов просперитет, както е прието да се прави в бранша.

Мария, която и рапира в песента, разкършва снага в някои кадри, като даже прикляка, облечена със сако пак на марката „Версаче”. Вероятно и неговата цена е близо до 2000 евро. Така че само премяната на Мария за клипа е излязла над 6000 евро, за да пее: „Ще те побъркам, спри да ми се молиш, бейбе, да не съм ти църква, бях добро момиче, но в дявол се превърнах, а ти си тръгваш и за мен си поплачи…”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече