Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Синът на Иво Крамански залюби жена с три деца

0

Наследникът на Иво Карамански върти любов с инфлуенсърката и влогърка АнтоанетПепе. Младежът, който носи името на баща си, е хлътнал по кака си Антоанета, която е майка на цели 3 деца. Преди дни двамата са били забелязани в популярен плажен бар, като не криели близостта си и за всички присъстващи станало ясно, че са двойка, пише „Уикенд“.

Инфлуенсърката доскоро имаше връзка с един от основоположниците на ютюб канали у нас – Филяка от „Типично”. Двамата дори имат син, който скоро ще навърши 2 годинки, но явно семейната им идилия вече е приключила.

Карамански-младши е дългогодишен приятел с Пепе, която дори стартира кариерата си на влогър под опеката на Александър Сано – доведеният му баща. Не е ясно как се е зародила любовта между прясната двойка.

Приближени до Пепе и Филип казват, че неотдавна семейството е взело решението да си даде почивка без краен срок. В този момент е станала и развръзката в отношенията на похотливата красавица с Иво Карамански-син. Антоанета няма снимки с Филяка от началото на годината, вече 7 месеца. Най-вероятно влогърката се е залюбила с наследника на криминалния бос именно през зимата, малко след като Иво загуби едната си ръка в зверска катастрофа в Нидерландия. Майката на Карамански Нели Атанасова не била във възторг от новото гадже на сина си и най-вече от факта, че е многодетна майка с няколко брака и доста интимни партньори, издават близки до семейството.

Антоанета Пепелджийска, както е истинското име на инфлуенсърката, е известна с това, че последните трима поредни мъже в живота й носят името Филип. Пепе заминава за Дания с Филип №1, но го изоставя заради Филип №2, от когото ражда две деца, но и него зарязва заради Филип №3, от когото е синът й Матиас. 31-годишната Ети, както я наричат приятелите й, е истинска прелъстителка, на която могат да завидят доста от родните красавица. Пепе като нищо ще догони най-плодовитият роден плейбой Благо Джизъса, който за 40 години има 4 деца.

Пепелджийска не крие пикантните си истории от живота и откровения за предишни нейни връзки, които разкрива в автобиографичната си книга, която не се радва на особен интерес, защото са малко желаещите да си купят четиво за обикновения живот на 30-годишна инфлуенсърка известна с мъжете си и снимаща видеа за ежедневието си.

Малко след като се появиха снимки на Иво и Ети, как се забавляват на морето, Пепе побърза да пусне стори с Филяка от „Типично”, като се надява така да отрече слуховете за раздяла.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече