Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Войната загрубя! Панайот Панайотов прецака Кичка, тя е извън кожата си

0

Разразилият се конфликт между естрадните ни изпълнители, тръгнал след израза „поради мижав интерес“, навлиза в най-скандалната си фаза

Панайот Панайотов и Кичка Бодурова явно няма да намерят точка на примирие и словесните шамари между тях взимат сериозен връх.

Певецът обяви нещо, което накара колежката му да излезе извън кожата си. Той имал намерение да създаде нова песен, в която ще присъства фразата „мижав интерес“. Панайот вече споделил с фенове идеята си и част от нея, след което станало ясно, че тя определено ще се превърне в топ хит в социалните мрежи.

Бодурова трудно успяла да преглътне този факт и се чувствала безкрайно прецакана от замисъла срещу нея. Не стига, че ще продължат подигравките, но и някой ще печели на гърба й, фучала в естрадните среди червенокосата звезда.

Парчето щяло да бъде и една от изненадите на концерта на Панайотов на 10 август в столицата.

Враждата между него и Кичка Бодурова се отключи точно от споменатия израз. Певецът обяви, че няма да пее на концерта в Бургас. Нейното обяснение за причината е грубото му отношение и горивото, за което Панайотов искал да му бъде платено от организаторите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече