Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Скандалите по летищата били коронният номер на Наоми Кембъл! Ето още нейни изцепки

0

От расова дискриминация на Летище София пропищя световноизвестната манекенка Наоми Кембъл и оказва се – не й е за първи път да се жалва от отношения по летищата.

По думите й през май месец тази година тя е била неоснователно претърсена на летището в столицата, като са преровили и багажа. Според нея е била избрана на расов принцип и това много я наранило.

В социалните мрежи обаче веднага се появиха спомени, че Кембъл не за пръв път поставя на въпрос правата си и се вижда дискриминирана, когато пътува със самолет. През 2008 г. полицията я свали от самолет на лондонското летище „Хийтроу“, когато моделката твърди, че мястото, което й предоставят за ръчния багаж, е твърде малко, пише „Телеграф“.

Тогава член на кабинния екипаж на самолета пояснява. че Наоми е била с много по-тежък багаж, който е извън габаритите и тя трябва да плати или такса за свръхтовар, или чантите й да бъдат свалени. Следва мощен скандал и в резултат на него Кембъл е свалена заедно с багажа си.

Сега в социалните мрежи потребители от цял свят пишат, че по този начин се действа на летищата – избира се случаен пътник и се проверява багажът му. А някои припомнят, че английски футболисти са идвали с очаквания да бъдат расово дискриминирани на мачовете си у нас.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече