Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Президентът изпраща син абитуриент! 18-годишния Георги кандидатства в университет в чужбина

0

Президентът Румен Радев изпраща абитуриент през май. 18-годишният Георги е ученик в столичното 138-о училище „Проф. Васил Златарски“, където отскоро се изучават японски и китайски език.

На Георги и неговите родители – Радев и първата му съпруга Гинка, им предстоят вълнуващи дни около дипломирането на порасналото им момче и съпътстващите ги празници. Акцент обаче за Георги не били толкова тържествата, колкото подготовката за предстоящите кандидат студентски изпити.

Според запознати президентският наследник щял да продължи образованието си в чужбина, тъй като и майка му Гинка държала да се изучи в престижен университет. Заради сериозната подготовка, Георги изоставил и футболната си кариера, пише „Минаха години“.

През миналата година наследникът на президента бе част от отбора на ЦСКА до 19 години. Георги не успявал да се наложи в школата на „червените“ и да покрие високите изисквания на треньорите. В академията на ЦСКА се държи изключително много на дисциплината, която създаваше проблеми на Георги през тийнейджърските му години.

Станалите тогава публично достояние изцепки принудиха баща му публично да се обяснява за поведението на сина си, което рязко охладило отношенията между баща и син. Говори се, че Георги вече е надживял тези залитания и не страни от публични изяви с татко си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече