Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Баджаначки! Дара гепила гаджето на Джанаварова

0

Дара е откраднала мъжа на своята колежка Маги Джанаварова. Младата варненка е имала кратка секс афера с бургазлията Деян, който бе гадже на Джанаварова, пише „Уикенд“. Дуетната половинка на 100 Кила имаше 3-годишна връзка с Деян, която е приключила през лятото на 2021 г. Причината е била изневяра – оказало се, че мачото е кръшкал на поразия на крехката певица.

„Причината за раздялата беше предателство. Да видиш, че си бил с абсолютно непознат човек. Изневяра – и то не единична. Изневяра с моя колежка. Разбрах за много хора, аз не съм била трета, а N на брой. В онзи момент се чувствах много предадена, объркана и излъгана” – сподели Маги Джаванарова в тв интервю, но не пожела да разкрие коя е колежката, която й е откраднала гаджето.

Според „Уикенд” това е била Дара, но младежът не се е задържал дълго и с нея. За сметка на това се хвалел с кого е преспал и това достигнало до ушите на рогоноската Маги. Деян го раздавал плейбой и си развявал коня с различни жени, но половинката му трябвало да бъде вярна, да не се облича разголено, предизвикателно и да се съобразява с него, това разкри самата тя, която вече се чувства освободена от „турското робство”. Певицата, победителка от третия сезон на „Мюзик Айдъл“, и кръшкачът са се разделили през лятото на 2021 г. и именно след раздялата Джанаварова стана по-предизвикателна и смела.

Днес изпълнителката е щастлива с нов и по-млад мъж, като е оставила в миналото си неверника и Дара. Не е ясно дали варненката е знаела, че Деян е гадже на Маги, но най-вероятно е била запозната с мъжа на колежката си, но това не й е попречило да си легне с него няколко пъти.
„Ужасно гнусно е, че едновременно е спал и с двете, а отделно е имал и други бройки, които не са известни. Дара е точно 10 години по-малка от Маги. Явно мачото си пада и по млади момичета” – коментират в светските среди хора, които са потресени от поведението на бургазлията, който се изживява като новия Благо Джизъса, а приликите им никак не са малко – смугли, с татуси, добра физика (при Благо вече е в историята), бройкаджии, които обичат бързите коли и лесните жени.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече