Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Заради ковид? Взеха бащата на Филип Киркоров в реанимация

0

Бащата на Филип Киркоров – Бедрос Филипович е в реанимация. На 8 април той е настанен в клиника със сърдечна недостатъчност. Според руските медии тя е резултат от прекаран Ковид-19, въпреки че семейството му не вижда такава връзка. Състоянието на Киркоров-старши е изключително тежко, а и той е на солидна възраст. Това лято ще навърши достолепните 90 години. Роден е през юни 1932 г. във Варна, но още през 60-те години, като студент в световноизвестния театрален институт ГИТИС, се установява в Москва. Преди време дори е удостоен със званието народен артист на Руската федерация, пише „Уикенд“.

Бащата на Киркоров е поразен от Ковид-19 преди година. Тогава грижовният син му осигурява лечение при най-добрите специалисти. Бедрос бързо е изправен на крака и пратен да се долекува в санаториум. Затова сега близките му са убедени, че  ковидът не може да е причина за сърдечните му проблеми. Все пак да отбележим, че те не са лекари и експерти. Самият Филип Киркоров казва пред медиите: „Сега основната ми грижа са здравето и живота на баща ми. Вярвам, че той ще се възстанови и ще заеме своето централно място на концерта ми в Санкт Петербург на 15 април”. Певецът твърди, че концертът му случайно съвпада с рождения ден на Алла Пугачова, който е на същата дата. Иначе самият Киркоров е роден на 30 април. Колкото и да отрича, че събитието му няма нищо общо с Пугачова, феновете му продължават да си фантазират и да градят конспиративни теории.

Известно е обаче, че бившите съпрузи, които доскоро демонстрираха колко са близки, вече са на двата полюса по отношение войната в Украйна. Алла Пугачова и актуалният й съпруг Максим Галкин се обявиха срещу агресията на Путин и побързаха да се изнесат в Израел с децата си. За разлика от тях Филип Киркоров е сред онези, които не само подкрепят, но и демонстрират подкрепа за режима на обезумелия диктатор Путин. Кремълският говорител Дмитрий Песков не случайно нарича Киркоров „един от най-ярките представители на меката сила на Москва”. В Русия той е безспорният цар на сцената, дори медиите се шегуват, че владее публиката, по-дълго отколкото Путин управлява държавата. Най-големите им почитатели дори твърдят, че между царят на сцената и царят в Кремъл имало някаква „астрална” връзка!

Огромна част от изявите на Киркоров досега бяха в чужбина, но след като той стана изявен защитник на войната, е съмнително дали повече някой ще го покани навън. В Прибалтийските републики неговите концерти вече са отменени. Филип Киркоров има и български паспорт. Навярно обаче скоро няма да дойде у нас – та нали за руснаците България е вече „вражеска държава”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече