Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Невероятно! Всички мразят Цънцарова

0

Мария Цънцарова май ще се окаже най-мразената от колегите си водеща в Би Ти Ви. Младата журналистка напоследък върви с огромни крачки напред в кариерата си, но с това си е спечелила много завист и врагове сред хората, с които работи. Зад гърба й се шушука, че с интриги и подмазване е успяла да стане любимка на шефа Антон Хекимян, който сравнително до скоро трудно я понасяше. Сега обаче нещата стоят съвсем различно, пише „Уикенд“.

Дори и да не си спец в телевизионните клюки и интриги, няма как да не забележиш, че в последните месеци Мария Цънцарова е най-лансираното име в Би Ти Ви. Водещата изскача от всеки ъгъл с повод и без повод. След като преди време отказа да стане водеща на „Тази сутрин”, тъй като има две малки деца и натоварването в ежедневното предаване й идва твърде голямо, тя стана лице на „Тази неделя”. Като директор на новините Антон Хекимян направи специална нова схема на предаването, за да изведе на екран Цънцарова и завърналата се от майчинство Петя Дикова. Той остави титулярките Жени Марчева и Диана Любенова да водят само в събота, а Цънцарова и Дикова сложи в неделя.

Но на амбициозната Мария това не й стигна. Тя зае и вечерната програма след новините в неделя с новата си рубрика „Защо, г-н министър?”. Излишно е да се споменава, че това е донесло бонус към заплатата й, твърдят хора от телевизията. Но според тях журналистката не се натяга толкова заради парите, а просто от „любов към спорта”. Огромната й амбиция я карала едва ли не да нощува в телевизията. Това се харесвало много на шефа й Хекимян, който бързо забравил конкуренцията с нея от времето, когато бе обикновен водещ. Колегите на Мария обаче не били никак доволни. Те шушукали, че Цънцарова ги злепоставя пред директора, пренебрегвайки семейството си заради работата. По този начин го карала да очаква същото и от останалите.

Най-новият повод да се говори със злоба по адрес на водещата е извънредното предаване, което Хекимян й възложи във връзка с избора на шеф на БНБ миналия вторник. Заради това се наложи да изместят „Лице в лице” на Цветанка Ризова. В нюзрума се шушукало, че самата Цветанка е можела да изнесе темата с БНБ не по-зле от Цънцарова, която не е икономически журналист. Подобренията са, че просто се прави всичко възможно Мария да бъде утвърдена като голямата звезда на телевизията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече