Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ергенът Виктор Стоянов: Никога няма да забравя голямата си любов! (Спал с
Бонбонова)

0

Виктор Стоянов, който е главно действащо лице в шоуто „Ергенът”, призна, че още не може да превъзмогне напълно бившата си приятелка Хриси Парова. „Няма да я забравя никога, но ще обичам отново!”, оптимист е фитнес моделът. С половин уста той сподели още, че е влязъл в предаването само за пари, а не за да си търси гадже.

„Сигурен съм, че мнението ми би разочаровало много хора, но за скромните ми 31 години на този свят се убедих, че всеки от нас си има цена. Тези, които отричат, просто още не са научили своята”, откровеничи Ергенът в социалната мрежа. Той многократно е намеквал, че все още е свободен и момите в предаването не са успели да го впечатлят достатъчно.

Запознати издават, че Стоянов е имал интимни отношения с някои от участничките след края на шоуто, ала изобщо нямал намерение те да прераснат в нещо повече. Една от тях е Благовеста Цакова, по-известна като Бонбонова. Симпатиите му към нея си проличаха още по-време на предаването, след като тя му подари използваното си бельо. За сериозна връзка обаче и дума не можело да става.


Още със старта на формата се заговори, че Виктор е излъгал за семейното си положение, защото на някои от по-старите си снимки носи халка. Истината е, че с бившата му приятелка Хриси Парова са си разменили пръстени, но само символично, без да сключват официален брак.

Фитнес инструктът още твърди, че атлетичната блондинка е голямата му любов и досега друга не е успяла да я измести от сърцето му.


„Разделихме се, защото и двамата допуснахме големи грешки. До последно не се разбрахме. Предполагам, че по-виновният съм аз. Имам огромен дефицит на търпение. Избухлив съм, защото съм зодия Овен. Казвам неща, които не мисля, с цел да нараня човека отсреща. Детинско е, срам ме е, но работя в посока да променя тази черта от характера си”, откровен е софиянецът, който скоро ще чукне 32 години.


Бившата любима на Стоянов, с която са били заедно в продължение на 8 години, е известната фитнес инструкторка и инфлуенсърка. Тя има над 100 000 последователи в инстаграм и развива печелив бизнес в тази сфера. Виктор винаги е казвал, че иска да има до себе си силна и независима жена, а на разглезена красавица, която да издържа. Именно затова повечето от участничките в „Ергенът”, сред които няколко известни плеймейтки и бръмчалки, изобщо не паснали на светогледа му, пише „Уикенд“.

„От малък се имам за красив. Не съм имал проблеми с външния вид. Много хора, които не ме познават, ме мислят за лош човек, надут и груб. Това е заради начина, по който изглеждам. Винаги съм бил обект на засилен интерес от страна на нежния пол. Действам обаче внимателно. Ерген съм, но причината е в мен, а не в дамите. Търся силен характер, не искам мекотело до себе си. Жена, която знае какво иска и може да отстоява мнението си”, обобщава критериите си фитнес инструкторът. Някои от изгонените участнички пък потвърдиха, че той е свикнал да бъде обект на внимание, но не и да е активаната страна в свалките.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече