Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Иво Сиромахов разби: Не гледам „Ергенът“, но Елвира лъже, че е девствена, помнете ми думата

0

„Не гледам „Ергенът“, но по принцип съм за Елвира. Макар че лъже, че е девствена, помнете ми думата“, зарече се Иво Сиромахов в типичния си ироничен стил. В социалния си профил той публикува дълъг пост саркастичен пост относно романтичното шоу.

В него той осмива всички зрители, които се преструват, че не гледат подобен тип предавания, а в същото време са до болка запознати както с участниците, така и с интригите в шоуто.

„Аз не гледам „Ергенът“ и никога не съм го гледал. Според мен такива предавания са обида за интелигентните, духовни зрители, каквито несъмнено сме всички.

Ама Гергана вече прекали! То бива, бива пошло поведение, но тя мина всякакви граници. Типичен скорпион!

Много ме е яд, че Радостина отпадна. Момичето се държеше много прилично.

Карина не знам защо изобщо са я избрали. Една такава непохватна е, неуместна. Аз не че гледам „Ергенът“, изобщо не си губя времето с такива простотии, но им се чудя на акъла на продуцентите. Ти като вземаш рак да ти участва, трябва да си даваш сметка за последствията.

А и Людмила е толкова злобна… Как може да има такива жени! Аз такива нито ги познавам, нито ще седна да ги коментирам… Спомняте ли си във втория епизод какво каза? Още се треса от нерви, като се сетя. Добре, че не гледам „Ергенът“, не искам да си го причинявам.

И Александра какво толкова се разфуча, че ѝ били развързали банския. Той даже не падна! Голям праз.

Ритуалите за пари на Капитонова изобщо няма да ги коментирам. Според мен не работят.

Цялото това предаване си е чиста загуба на време, аз затова изобщо не го гледам и дори не знам как се казват участничките.

А и сред моите познати няма нито един, който го гледа. Те са интелигентни хора.

Аз дори не знам кога се излъчва и по коя телевизия. Просто не ме интересува. Затова довечера в 21 часа в никакъв случай няма да си пусна БТВ, ами както винаги ще си чета „Братя Карамазови“ на Достоевски.

Никога не бих паднал толкова ниско, че да гледам „Ергенът“, камо ли да го коментирам.“

Постът на Сиромахов за отрицателно време стана вайръл с близо 3000 лайка и над 500 коментара по темата. Както се казва – няма лоша реклама, а в случая сценаристът на Слави прави отявлен пиар на шоуто.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече