Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Зрители на „Като две капки вода“ вече си избраха победителя

0

Краси Радков, Като две капки вода, победи

Краси Радков е най-вероятният победител в 10-ия сезон на шоуто „Като две капки вода” на Нова телевизия. Комикът досега не е печелил нито един лайф, защото журито постоянно го реже. Благодарение на зрителските точки обаче той излиза напред във временното класиране и е почти сигурен финалист.

Тъй като победата се дава единствено от гласуването на публиката, любимият актьор на Слави Трифонов има най-големи шансове да бъде първи на финала.

Макар да не може да се похвали, че е кой знае колко популярен сред членовете на журито, Краси Радков редовно печели най-много точки от зрителите на „Капките”. Известно е, че финалното касиране се образува от сбора на точките от членовете на журито, точките, които самите участници си раздават помежду си, избора на менторите в предаването и зрителския вот.

Това обаче има значение само за определянето на финалистите в шоуто, пише „Уикенд“. На финал отива първата половина от участниците – в случая тази година това класираните от първо до пето място, тъй като участниците са десет. При крайното класиране думата имат сами зрителите, а Краси се очертава като техен абсолютен фаворит. Той редовно печели максималните 24 точки на зрителите.

Ако тази тенденция се запази, логично е да се очаква, че ще се радва на най-много гласове и на финала и ще излезе от шоуто като победител, макар че до момента няма нито едно първо място. Затова пък общият сбор от точките му е много висок – втори поред във временното класиране.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече